despre noi


Despre noi

arhitectura si design din 2003

Despre noi

SC Creative Studio SRL a furnizat din 2003 si pana in prezent servicii de proiectare de arhitectura, amenajari interioare, consultanta si design pentru persoane juridice si persoane fizice, pentru urmatoarele programe de arhitectura:

 • spatii comerciale – retail, shop-uri, magazine, showroom-uri, standuri expozitionale, chioscuri
 • spatii pentru birouri, space planning-uri, spatii pentru colectivitati, social media, sucursale bancare, farmacii
 • spatii pentru invatamant si locuri de joaca
 • spatii pentru alimentatie publica – restaurante de tip fastFood, cafetarii, spatii pentru servirea mesei a angajatilor
 • spatii industriale – hale productie industriala
 • spatii rezidentiale si de cazare – locuinte colective si individuale, vile, duplexuri, pensiuni, hoteluri, etc.

 

SC Creative Studio SRL a fost infiintata si este administrata de arh. Cristian Pavelescu, arhitect cu drept de semnatura, membru al Ordinul Arhitecților din România, filiala Bucuresti.


Pachetul de servicii oferit se adapteaza cerintelor beneficiarului si consta in:

 • elaborarea proiectelor de arhitectura, inclusiv mobilier si amenajari interioare,
 • acordare de consultanta de specialitate,
 • urmarirea executiei si coordonarea lucrarilor de santier,
 • permanenta comunicare cu beneficiarul si executantul.
 • elaborare si implementare concepte, identitate vizuala, realizare documentatie pentru obtinerea Autorizatiei de Construire, Autorizatiei de Demolare, pentru obtinerea Avizului de Securitate la Incendiu, pentru realizarea de Expertize Tehnice, verificari proiecte 

Prin relatii de colaborare cu subcontractanti specializati, SC Creative Studio SRL, in calitate de Proiectant General, acopera toate specialitatile: arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, electrice si termice, mobilier si elemente de ambientare.

In peste 17 ani de activitate am facut proiecte pentru: Romtelecom, Vodafone, BCR, UniCredit, GarantiBank, CEC Bank, eMAG, Mobexpert, Avon, Global Real Invest, AD Pharma,  QFort, Tehnobit automatizari, InterLink, Herus Electrice,  Yellow Place, Mobira, Daas Impex, Global Real Invest, CarpatCement, Mavini Mobili, restaurantele Spartan, Hercule, Prego, Tehnobit automatizari, Herus Electrice, Medicarom, RowaDany, UTI, TotalSoft, Centrul Comercial Vitantis.

Ai nevoie de un proiect pentru un spatiu comercial in mall sau stradal, magazin , chiosc, stand comercial, loc de joaca sau showroom?
Ai nevoie de un proiect pentru o cladire de birouri, o hala industriala, un showroom, o sucursala bancara, un releveu sau de reorganizarea biroului sau spatiului de lucru al firmei?
Ai nevoie de un proiect pentru o casa, un apartament sau vila? Vrei sa renovezi sau sa refunctionalizezi?

Contacteaza-ne!